Maxim

Maxim er en totalleverandør av sportsernæring, og tilbyr et bredt sortiment med alt av energiprodukter til proteintilskudd og kreatin. Uansett om du holder på med kondisjonskrevende prestasjonsidretter, trenger styrke og muskelmasse eller er en aktiv mosjonist har vi produktene som skal til for å oppnå en maksimal prestasjon og treningseffekt.

Maxim ble grunnlagt i 1991 av amerikaneren og tidligere proff syklist, Steve Jennings. Sammen med et forskerteam begynte han å utvikle det som skulle bli Maxims første sporternæringsprodukt; et rent karbohydratkonsentrat som gir utøvere energi under både trening og konkurranse. Vi finnes i dag i Norge, Sverige, Finland og Danmark, men er også representert i ca 20 andre land rundt omkring i verden via våre distributører.

Maxim selges hovedsakelig i sportsbutikker, dagligvarebutikker, treningssentre og på Maximsport.no. Vi er også leverandør av sportsernæring til store arrangement som Oslo Maraton, Birken og Skarverennet, og stolte av å støtte lag, forbund og utøvere som Aukland-brødrene, Norges Roforbund og Vålerenga Ishockey.

Alle produktene til Maxim er utviklet av spesialister i ernæring på bakgrunn av den nyeste forskningen og trender i markedet. Mange av våre nye produkter bygger på tilbakemeldinger og erfaringer fra idrettsfolk. Det kan for eksempel være et produkt med en helt ny funksjon, eller en ny måte å utforme emballasjen på slik at den blir enda mer brukervennlig. Alle forbedringer betyr noe når man teller sekunder!

Vi overholder helsemyndighetenes krav til sportsernæring, og stiller høye krav til våre samarbeidspartnere.  Vårt nettverk av faste leverandører sikrer høy kvalitet på alt fra råvarer og produksjon til emballasje og transport.

 

Besøk: www.maximsport.no